tisdag 14 april 2009

Civilekonomerna


I november fick jag ett samtal från Alexander Beck på Civilekonomerna. Vi var i kontakt för flera år sedan och CoachHuset har förmedlat coaching till dem tidigare. Alexander undrade om vi var intresserade av att diskutera ett samarbete. Det var vi så klart. I dag, sex månader senare, skrev vi äntligen på samarbetsavtalet. På vägen fick vi även med oss Jusek.

Förbunden kommer att erbjuda sina medlemmar tre tillfällen karriärcoaching. De hoppas att effekten ska bli att arbetande medlemmar byter jobb så att det blir rotation i arbetsmarknaden. Arbetslösa och varslade medlemmar omfattas inte eftersom de erbjuds coaching genom Arbetsförmedlingens stora satsning. I avtalet ingår även att erbjuda medlemmarna karriärrelaterade seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Fredrik är CoachHusets projektledare. Vi har sedan tidigare liknande avtal med Sveriges Ingenjörer och KTH Alumni. Fredrik har skött dessa avtal på ett föredömligt sätt vilket har varit ett bidrag till avtalet med Civilekonomerna och Jusek eftersom de samarbetar med Sveriges Ingenjörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar