torsdag 28 maj 2009

Dålig affärsmodell

Torsdag.
Bestämde mig för att skjuta på coachutbildning i Indien-projektet. Mitt motto är Play, Fun and Ease. När större delen av mitt kontaktnät i Indien plötsligt blivit konkurrenter, jag missar ICF-konferensen i Florida, jag måste vara borta från Lukas i 6 veckor och det krävs för många elever för att affärsmodellen ska gå ihop, då försvinner känslan av Play, Fun and Ease.

Projektet har funnits i mitt bakhuvud i några veckor nu som en krydda om något spännande som ska hända, så det känns sorgligt att avbryta. Dessutom sätter jag integritet högt, att vara mitt ord och göra det jag sagt, så det var ett svårt beslut.

Min indiske coachs kommentar gjorde det lättare; "det handlar inte om integritet, det handlar om att du behöver hitta en bättre affärsmodell".

Jenny, som specialiserar sig på Law of Attraction, hade också en bra kommentar; "spännande, undrar vad som är meningen att då ska hända när detta inte blir av". En skön inställning som jag gärna anammar.

Senare på dagen får jag ett mail om att vara delaktig i en indisk ICF-coachutbildning. Då kan jag bidra till coaching i Indien och åka dit utan att vara ansvarig. Inte dumt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar